EXPERIAN’IN 2021 İŞLETME VE TÜKETİCİ RAPORU’NA HOŞ GELDİNİZ

2020, işletmeler ve tüketiciler için zorlu geçti. 2021, birçok işletmeye ve tüketiciye, normale geri dönme fırsatı sağlıyor. Tabi bu dönüş süreci ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor. Pandeminin baskıları dijitalleşme trendini hızlandırdı.

Bu rapor, daha finansal hizmetler ve telekom sektörlerindeki işletmeleri kapsıyor ve her iki sektörün de fiyata duyarlı bir pazarda faaliyet gösterdiği göz önüne alındığında, müşteri deneyimi rekabete karşı önemli bir farklılaşma noktası olabilir.

RAPORU HEMEN İNDİR

Forrester Report 2021

Tüketiciler biyometriyi her geçen gün daha fazla benimsiyor

Tüketicilerin, üçte birinden fazlasının halihazırda kullandığı ve diğer %50’sinin de bunu yapmaya istekli olduğu biyometriyi neden benimsediğini raporun detaylarında bulabilirsiniz.

RAPORU HEMEN İNDİR

Analytics

İleri seviye analitik teknikler, işletmeler yeni veri kaynaklarından değer elde etmeye çalışırken kilit rol oynayacak

Birden fazla veri kaynağını bir araya getirmek, bir müşterinin finansal durumu hakkında daha fazla bilgi verebilir ve doğru şekilde analiz edildiğinde, segmentasyonu iyileştirmek için kredibilite, satın alınabilirlik ve davranış hakkında daha derin bilgiler sağlayacaktır.

RAPORU HEMEN İNDİR

alternatif veriler

Loading...

Experian ile ilgili en son gelişmelerden haberdar

Experian pazarlama iletişimlerine kayıt yaptırarak en son araştırma, haber ve web seminerlerine davetiye alabilirsiniz. Experian olarak geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine sahip olmamıza rağmen, size yalnızca iş alanınızla ilgili olduğunu düşündüğümüz iletişimleri göndermek için elimizden geleni yapacağız. Fikrinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Would you like to hear from us?