Jun 2021 | Experian Talks | Experian Talks

Experian Talks er din genvej til indsigt, inspiration og intellektuelle diskussioner og snakke med nogle af de mest inspirerende forretningsprofiler i Danmark.

I denne unikke talkshow-serie byder vi spændende profiler, visionære ledere og inspirerende personligheder ind i studiet for at udforske de vigtigste emner, der præger vores tid. Tag med os på en rejse gennem tankevækkende samtaler, hvor vi dykker ned i spændende områder som personlig udvikling, data, bæredygtighed, teknologi, lederskab og meget mere.

Hver episode giver dig et vindue ind til en verden af ideer og perspektiver, der kan ændre din tilgang til livet og dit arbejde. Formatet er en 15-20 minutters snak, hvor vores Chief Commercial Officer, Bo Rasmussen, og vores Chefkonsulent, Jakob Færgeman vil lede spændende samtaler med diverse profiler.

Vi håber, at Experian Talks vil give dig en masse inspiration, indsigt og ikke mindst underholdning i tiden fremover! Se oversigten over alle episoder nedenfor, og ellers anbefaler vi, at du tilmelder dig nyhedsbrevet nedenfor – du vil derefter  få besked hver gang vi kommer ud med en ny episode.