Nov. 2021 | Events |

I løbet af Q4 2021 har vi afholdt hele 7 webinarer omkring dét at arbejde datadrevet, og hvordan man aktivt kan anvende data når det kommer til sine kunder og kunderejsen. Her på siden kan du gense de 7 webinarer, og blive godt klædt på når snakken falder på ”customer journey”.

Forholdet til dine kunder er meget mere end bare en række enkeltstående aktiviteter. Værdien og dét arbejder der bliver lagt i din virksomheds kunderejse er det der driver kundeloyalitet og øger indtjeningen.

De 7 webinarer har hver deres fokusområde, som alle snakker ind i specifikke områder på kunderejsen og hvordan den kan optimeres på forskellige områder med forskelilge slags data. Bliv klogere på webinarerne nedenfor:

  1. Level Up – Your decision strategies – Part I
  2. Level Up – Your customer originations process 
  3. Level Up – Your customer relationships
  4. Level Up – Your Collections management
  5. Level Up – Your decision strategies – Part II
  6. Level Up – Your knowledge – The PowerCurve Road Map
  7. Level Up – Your AI and ML capabilities

En god kunderejse er en oplagt mulighed for en skabe en positiv oplevelse for forbrugerne

Men desværre oplever mange virksomheder og organisationer at kunderejsen bliver mere og mere kompleks. At holde trit med ændrede reguleringspolitikker, mere krævende kunder og dynamiske markedsforhold er alle blevet en stor belastning.

Vil du lære mere om at skabe dynamiske kreditstrategier?

Bliv klogere her