Mar. 2022 | Experian Talks |

Hvordan arbejder Danske Bank med svindel og digital kriminalitet? Og hvordan sikrer de kunder, banken og samfundet generelt imod finansiel kriminalitet? Dét og meget mere kan du høre mere om i denne episode af Experian Talks, hvor vi har besøg af Ketil Clorius, VP of Fraud Management i Danske Bank.

Ketil kommer med mere end 14 års erfaring inden for svindel og finansiel kriminalitet, men har også en interessant baggrund som professional fodboldspiller i Superligaen. Hør ham fortælle om, hvordan man tager springet fra fodbold til pludselig at skulle bekæmpe svindel i en af Danmarks største banker.

Ketil er ved at transformere Danske Banks svindelbekæmpelsesafdeling med en moderne ledelsesstil forankret i hans mangeårige erfaringer fra fodboldverdenen. I denne episode af Experian Talks dykker vi ned i hans ledelsesstil samt Danske Banks strategi til at bekæmpe finansiel kriminalitet og svindel. Han deler ud af sine erfaringer og ideer til, hvordan man kan ændre Danske Banks svindels strategi, og hvordan de arbejder med data og analysemønstre i forsøget på at holde trit med de kriminelle.

Lyt og se med i videoen ovenfor.

Rigtig god fornøjelse!