Apr. 2022 | Kundecases |

Hør Dorte Olesen, Kunde- og Inkassochef hos Horten Advokatpartnerselskab fortælle om deres samarbejde med Experian

Hvordan er jeres samarbejde med Experian?

“Vi har samarbejdet med Experian i rigtig, rigtig mange år og faktisk så lang tid, jeg overhovedet kan huske. Og samarbejdet har udviklet sig qua af, at vores portefølje også har udviklet sig. Så vores samarbejde med Experian er rigtig, rigtig godt. Vi har en tæt relation til vores kontaktperson i Experian”, siger Dorte Olesen.

Hvilke forventninger har I til en leverandør?

De forventninger vi har til vores leverandører er, at de er med på beatet. De skal være med fremme hvor tingene sker, og hvor der er udvikling. Experian lægger op til vores krav på den måde, at der er en tæt dialog. De er meget aktive i forhold til både at spørge ind til, hvad vi har behov for som samarbejdspartnere, og hvor det er vi rykker os hen af.

Du føler ikke bare, at du er en lille fisk i en stor sø, men du føler faktisk, at du er vigtig. Det er en af de ting, som vi lægger rigtig stor vægt på.

Og så er der det her med, at man er med på beatet, og at man er med fremme, hvor der sker noget. Det er lige så tit Experian, der kommer til os og siger, at der kommer noget nyt, som det er os som henvender os til Experian og siger hvor vi gerne vil hen ad. Så det her samarbejde med, hvordan man får tingene til at fungere, er også en af de ting, som vi lægger rigtig stor vægt på.

Hold dig opdateret med de seneste nyheder om data, RKI, trends, rapporter, analyser og meget mere.

Tilmeld dig Experian's nyhedsbrev