Tour de France 22 - Jesper Worre
Maj 2022 | Events |

Nu er der ikke lang tid til at København lægger asfalt til Tour de France Grand Depart og vi kan næsten ikke vente! Som optakt til Grand Depart har vi inviteret Jesper Worre – tidligere professionel cykelrytter og direktør for Danmarks Cykle Union, så vi for alvor er klar når Tour de France skydes i gang. Du er hermed inviteret til en spændende formiddag i selskab med Jesper, og vi håber, du har lyst til at være med.

Jesper har været med til at planlægge dette års Grand Depart Tour De France-ruter i Danmark, og dette vil han naturligvis komme nærmere ind krydret med spændende fortællinger fra hans egen tid som professionel cykelrytter.
Samtidig vil han gøre os klogere på, hvordan data og cykelsporten hænger sammen, og hvordan data bruges i forsøget på at optimere performance og differentiere sig fra konkurrenterne. Der vil naturligvis være plads til spørgsmål efterfølgende.

Dato: Den 24. juni fra kl. 08.30 – 10.15
Pris: Gratis
Sted: Vibenshuset – Lyngbyvej 2, 2100 København Ø

Læs mere og tilmeld dig her