May 2022 | Experian Talks |

Er du nysgerrig i at forstå hvad der foregår i Kriminalforsorgen og hvilke kæmpe udfordringer, der arbejdes med lige nu?

Som nyudnævnt direktør for Kriminalforsorgen, tilbage i juli 2020, udtalte Ina Eliasen sig til Fængselsforbundet. ” Kriminalforsorgen er nok den del af straffekæden, man hører mindst om. Det er vigtigt for både om- verdenen og os selv, at vi får en tydelig plads på samme måde som politi, anklagemyndighed og domstole.”

Vi er altid interesserede i spændende og inspirerende lederprofiler i Experian Talks studiet, og derfor greb vi muligheden og inviterede Ina Eliasen, ind til vores Experian Talks med vores medværter, Bo Rasmussen, Chief Customer Officer, og Jakob Færgeman, Chef Konsulent, for at forstå mere omkring den transformation som Ina er i gang med at skabe, påvirke og udrulle i Kriminalforsorgen.

I løbet af vores Talks, vil du få indsigt i både ledelsesmæssige udfordringer, sejre, høre om hvilken rolle data spiller for at skabe fokus i samfundet og hos politikerne, isærdeleshed på antallet af ansatte versus indsatte. Du vil også få én eksklusiv fortælling fra Ina Eliasen fra sin tid som Fængselsdirektør for Vestre Fængsel og hvordan hun endte med at redde en indsat ud af en ekstremt farlig situation.

Lyt og se med i 20 inspirerende minutter i videoen ovenfor og få indblik i en lidt anderledes verden end mange af os fra det private forretningsliv bevæger os rundt i.

Fakta om Kriminalforsorgen:

  • Kriminalforsorgen har cirka 4.400 Inden for murerne (inkl. pensionerne)
  • Kriminalforsorgen har små 8.000 uden for murerne (herunder fodlænke + tilsyn)
  • Kriminalforsorgen har cirka 4.500 ansatte
  • Kriminalforsorgen har mere end 80 matrikler i Danmark

Om Ina Eliasen:
Ina Eliasen er øverste direktør for kriminalforsorgens 4.500 ansatte i Danmark, Grønland og på Færøerne. Ina Eliasen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har en master i Public Health, også fra Københavns Universitet. Hun tiltrådte stillingen som direktør for kriminalforsorgen 1. juli 2020. Hun kom fra en stilling som HR-direktør i Rigspolitiet, hvor hun blev ansat i 2017. Hun har været ansat i forskellige stillinger i Kriminalforsorgen, blandt andet som fængselsinspektør i Københavns Fængsler og områdedirektør i Kriminalforsorgen Hovedstaden samt i den centrale styrelse som blandt andet kontorchef.

Se eller gense vores andre Experian Talks episoder med bl.a. Danske Bank, Mediano og Seier Capital.

Se episoderne