Aug. 2022 | Analytics Academy |

Machine learning – en bestemt form for kunstig intelligens – kan gøre det nemmere for dig som virksomhed at kreditvurdere dine kunder. Selvom det lyder godt, oplever mange virksomheder alligevel en stejl læringskurve – og mange lader derfor helt være.

Men sådan behøver det ikke at være. I denne episode af Experian Analytics Academy giver Martin Haraldseth, Data Scientist hos Experian, dig en introduktion til, hvordan du kan arbejde med machine learning i dine kreditvurderinger – og hvorfor og hvordan det kan give dig en konkurrencemæssig fordel. Alt sammen på mindre end fem minutter.

“Vi har spurgt vores kunder om brugen af machine learning i deres arbejde med kreditvurderinger. 66% regner med at adoptere metoden inden for 12 måneder. 86% har dog svært ved at komme i gang.” Læs vores nye Experian x Forrester rapport, som går i dybden med forbrugernes oplevelse af finansielle tjenesteydelser.
– Martin Haraldseth, Data Scientist, Experian

I Experian har vi udviklet en metode, som gør det nemmere for långivere at bruge machine learning i deres arbejde med kreditvurderinger. Vi bruger SHAP-værdier – som er kendt fra spilteori – til at skabe gennemsigtighed og på samme tid gøre det mere enkelt for långiver at forstå, fortolke og forklare, hvordan machine learning bidrager til et bedre resultat.

Vil du høre mere om mulighederne med machine learning i dine kreditvurderings-modeller?

Ja tak, jeg vil gerne høre mere

Når du introducerer avancerede metoder og algoritmer til dit arbejde med dine kreditvurderinger vil du forventeligt opleve:

  • Bedre resultater for långiver og låntager på grund af mere nøjagtige kreditvurderinger
  • Øget omsætning, fordi du har nemmere ved at spotte dårlige betalere
  • Større effektivitet, som gør det billigere for dig at låne penge ud

Se med og bliv klogere. Hvis du ønsker at høre mere om machine learning, og hvordan du kan arbejde med kunstig intelligens i kreditvurderinger af dine kunder, er du velkommen til at udfylde formularen her på siden – så hører du fra os snarest.

Loading...

Udfyld venligst formularen, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres kreditvurderinger med machine learning

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.

Would you like to hear from us?