Aug. 2022 | Analytics Academy |

Aktuelle data er altid de bedste data. Det er også disse data, som danner det bedste grundlag for et retvisende billede af dine kunder. Men hvordan sikrer du dig, at du har de seneste informationer? Og hvor finder du dem? Det kan trods alt være svært at tjekke manuelt op på alle kunderelationer.

Gerrit Bekker, Senior Data Scientist hos Experian, giver dig i denne episode af Experian Analytics Academy en introduktion til, hvordan du kan bruge webdata som et supplement til dine kreditvurderinger – og hvordan webdata kan bruges som et værktøj til at træffe bedre beslutninger baseret på aktuelle data.

“Webdata kan give dig aktuel indsigt i dine kunder. Realtidsdata bidrager til et mere retvisende billede – og gør det nemmere for dig at træffe beslutninger om blandt andet kreditværdighed.”
– Gerrit Bekker, Senior Data Scientist, Experian

Vil du høre mere om mulighederne med webdata eller vores løsninger på området? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere

Hos Experian arbejder vi med webdata som et supplement til kreditvurderinger. Det er altså data, som er offentligt tilgængeligt – og sammen med andre datakilder – danner et aktuelt og retvisende billede af en virksomhed. Ved at bruge en web-crawler er det muligt at finde de seneste informationer om en given kunde uden at skulle løfte en finger. Det kan fx være:

  • Hvor og hvornår en given virksomhed bliver nævnt
  • Hvor virksomheden er placeret
  • Hvordan du kan kontakte virksomheden
  • Et indblik i kundeanmeldelser fra flere kilder

Ved løbende at holde øje og indsamle informationer om dine kunder, har du altid et retvisende billede af deres nuværende situation. Når du bruger webdata i kreditvurderinger, får du endnu et redskab til at vurdere: Er denne kunde her om 12 eller 18 måneder? Og er de gode eller dårlige betalere? Det er vigtig viden.

Er du interesseret i at høre mere om webdata, kan du kontakte os ved at udfylde formularen her på siden – så vender vi hurtigt tilbage.

Loading...

Udfyld venligst formularen, hvis du vil høre mere og mulighederne med webdata

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.

Would you like to hear from us?