Nov 2022 | Events & Arrangementer |

Experian inviterer til velgørenhedsarrangementet “Experian Christmas Padel” onsdag den 14. december kl. 15:30 til 18:30 i Match Padel Ballerup. 

Julen er hjerternes fest og det er vigtigt, at vi giver til dem der har allermest brug for det. For 150 kr. kan du deltage i Experians Jule-padel turnering, og beløbet går ubeskåret til Dansk Julehjælp, som hjælper økonomisk trængte børnefamilier i Danmark med at få en god jul. I år er der mere brug for det end nogensinde givet den økonomiske udvikling i Danmark.

Det foregår i Match Padel Ballerup, Telegrafvej 6, 2750 Ballerup og der er naturligvis plads til alle uanset niveau. Der vil også være mulighed for at låne både bat og bolde.

Program:

15.30 – 16.00: Velkommen og omklædning
16.00 – 18.00: Træning & Turnering
18:00 – 18.30: Præmieoverraskelse og forfriskninger

Tilmelding

Da der er et begrænset antal pladser, fordeles de efter først til mølle. Du bekræfter din deltagelse ved at skrive til mikkel.lykkeplatz@experian.com inden den 10.12.2022 og gerne med forhåndsangivelse af dit padel niveau (øvede, mellem eller begynder). Deltagergebyr opkræves via MobilPay inden kampstart.

Vi glæder os til at se dig.