Apr. 2023 | Nyheder |

Risk Based Pricing er en prissætningsstrategi, hvor priserne fastsættes på baggrund af den risiko, der er forbundet med at yde en tjeneste eller sælge en vare. Det er en vigtig metode, som virksomheder bruger til at maksimere overskuddet og minimere risikoen.

Mange virksomheder i kredit- og finanssektoren anvender en risikobaseret prisfastsættelse og har gjort det i mange år, da långivere forsøger at måle lånerisikoen i form af renter og andre gebyrer.

Denne rapport giver dig en grundig forståelse af, hvad Risk Based Pricing er, hvordan det fungerer, og hvordan du kan bruge det til at øge din virksomheds fortjeneste. Udtrykket “Risk Based Pricing” er også velkendt i forsikringsbranchen, hvor værktøjet har været brugt i årevis, mens bankbranchen forsøger at bruge sådanne værktøjer – med varierende succes.

I denne rapport bliver du klogere på følgende emner inden for risikobaseret prissætning:

  • Hvornår virker det?
  • Kan det betale sig fra et salgssynspunkt?
  • Hvordan implementerer man RBP på en let og brugbar måde?
  • Praktiske eksempler og cases fra Norden, hvor vi har set på virkelige observationer fra en nordisk finansiel virksomhed, der tilbyder både fast pris og risikobaseret prissætning for lignende produkter.
Hent guiden: Risk Based Pricing - When does it work?

Hent guiden: Risk Based Pricing - When does it work?

Hent guiden

 

Vi håber rapporten vil hjælpe dig med at få en dybere indsigt i Risk Based Pricing og lære, hvordan det kan hjælpe din virksomhed med at opnå succes.

 

God fornøjelse