Experian

Tour de France

OPLEV JESPER WORRE LIVE

24 Juni | 08:30 - 10:15Dette event er allerede blevet afholdt.
Men bare rolig, vi har formentlig andre arrangementer du kunne være interesseret i.

Grand Depart i København og data på hjul

Nu er der ikke lang tid til at København lægger asfalt til Tour de France Grand Depart og vi kan næsten ikke vente! Som optakt til Grand Depart har vi inviteret Jesper Worre – tidligere professionel cykelrytter og direktør for Danmarks Cykel Union – ind til en fortælling om “Grand depart i København og data på hjul” så vi for alvor er klar når Tour de France skydes i gang.

– Du er hermed inviteret til en spændende formiddag, hvor vi byder på inspiration, nyheder og indsigt i cykelsportens verden i selskab med Jesper Worre, og vi håber at du har lyst til at være med.

Jesper har været med til at planlægge dette års Grand Depart Tour De France-ruter i Danmark, og dette vil han naturligvis komme nærmere ind på krydret med spændende fortællinger fra hans egen tid som professionel cykelrytter.Samtidig vil han gøre os klogere på, hvordan data og cykelsporten hænger sammen, og hvordan data bruges i forsøget på at optimere performance og differentiere sig fra konkurrenterne. Der vil naturligvis være plads til spørgsmål efterfølgende.

 

Dato: Den 24. juni fra kl. 08.30 – 10.15

Pris: Gratis

Sted: Vibenshuset – Lyngbyvej 2, 2100 København

 

Der vil blive serveret en let morgenmad fra kl. 08.30 inden Jesper Worre går på scenen kl. 09.00, så kom gerne i god tid så morgenmaden kan nydes inden Jesper går igang. Der er mulighed for at parkere ved Vibenshuset gæsteparkering (husk registrering i receptionen), og alternativt er der to minutters gang fra Vibenshuset Metro station.

 

Tilmeldingen foregår via formularen nederst på siden

Vi håber meget, at du har lyst til at komme ind på kontoret og opleve Jesper Worre’s indlæg sammen med andre af vores kunder samt dine Experian kontaktpersoner.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en spændende og lærerig formiddag!

 

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Experian

 

 

 

 

Hvornår:

24 Juni, 2022
08:30 - 10:15
Del:

8:30 am
Registrering og morgenmad
9:00 am
Velkommen
Bo Rasmussen
Chief Commercial Officer, Experian Nordics
9:10 am
Grand Depart i København og data på hjul
Jesper Worre
Cykelekspert på Discovery/Eurosport og tidligere professionel cykelrytter
10:15 am
Tak for i dag
Tilmeld dig arrangementet "Grand Depart i København og data på hjul" her.

Dagens talere

Bo Rasmussen
Chief Commercial Officer, Experian Nordics
Bo Rasmussen

Bo Rasmussen Biography

Bo is the Chief Commercial Officer, Experian Nordics. He has more than 25 years’ experience from working with data and the credit industry, helping both SME’s and enterprise clients locally and internationally to solve their credit risk challenges. Bo is also an external lecturer at Copenhagen Business School, where he teaches data and innovation related topics.
Jesper Worre
Cykelekspert på Discovery/Eurosport og tidligere professionel cykelrytter
Jesper Worre

Jesper Worre Biography

Tidligere professionel cykelrytter og gennem 25 år løbsdirektør for PostNord Danmark Rundt, Chef for Landevejs VM i København 2011 og tidligere ansvarlig for ruten til de tre danske etaper i Tour de France 2022. Nuværende cykelekspert på Discovery/Eurosport.
Loading...

Tilmelding


Vil du holdes opdateret med seneste datanyheder, trends, anlyser og meget mere?

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.