Kreditvurdering, nøgletal og målgruppesøgning

Vi hjælper dig med at vide, hvem du handler med. Få detaljeret information alle virksomheder i Norden.
Vi kombinerer erhvervsdata med analysefunktioner, der giver dig et utal af muligheder for at optimere din forretning. Få adgang til Danmarks bedste virksomhedsdatabase med detaljeret information om samtlige firmaer i Norden og deres beslutningstagere til dine kreditvurderings-processer og salgsaktiviteter.

Prøv løsningen gratis

Ved du om dine kunder og leverandører har styr på økonomien?

Kreditvurdering. kredittjek. kreditrapport. Kært barn har mange navne – faktum er, at en forkert vurdering af en kundes betalingsevne kan koste mange penge på bundlinjen. Få adgang til de oplysninger du skal bruge, for at træffe lønsomme beslutninger. Med hjælp fra Experians rating, risikogruppe og RKI tjek har du lettere ved at vurdere om du skal forlange forudbetaling, eller kan give en længere betalingsfrist.

Målgruppesøgning & segmentering af leads

Find nye B2B kundeemner og leads og segmentér dig frem til nye kunder ud fra bl.a. branche , antal ansatte, geografi, selskabsform, økonomi og etableringsdato – søg blandt de 924.000 aktive danske virksomheder. Match udvælgelsen med dine nuværende gode kunder.

Uanset om du er sælger, kampagneplanlægger eller mødebooker, får du størst succes, når du kommunikerer til specielt udvalgte kundeemner.

Få indsigt i alle virksomheders nøgletal, ratings og finansielle informationer

Uanset om du skal kreditvurdere dine kunder eller foretage compliance check og indhente Know-Your-Customer (KYC) data, sker det lynhurtigt. Experian’s kreditrapporter og kreditvurderinger hjælper dig med at træffe de rette beslutninger om, hvorvidt du vil handle med en virksomhed og i givet fald hvordan du ønsker at handle med den ift. om du vil give kredit eller ej til den pågældende virksomhed.

 

Stamdata og virksomhedsinformation

Navn, adresse, etableringssår,
dato, status m.m.

Få adgang til at lang række regnskabs- og nøgletal

Betalingsanmærkninger, risikogruppe,
rating, kreditmax.

Se årsregnskaber og regnskabstal
5 år tilbage

Få indblik i virksomheders udvikling med
op til 5 års regnskaber og nøgletal

Se ejerforhold

Detaljeret information om reelle ejere
og legale ejere

Koncerntræ og koncernliste

Se moderselskab og datterselskaber

Betalingsmønster

Se hvordan dine kunder betaler deres fakturaer

Læs mere om løsningen her
Loading...

Vil du høre mere, have en gennemgang af løsningen eller måske prøve den gratis? Så tøv endelig ikke med at udfylde formularen

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.

Would you like to hear from us?