Tilbakeblikk på Experian Innovation Summit 2024

Experian Innovation Summit 2024 var en stor suksess, og samlet bransjeledere, eksperter og innovatører for å utforske de nyeste trendene og innsiktene som former fremtiden innen teknologi, data og innovasjon. Arrangementet ble avholdt på Clarion Hotel i København, og bød på en rekke dynamiske hovedtaler, engasjerende paneldiskusjoner og nettverksmuligheter som gjorde deltakerne inspirerte og godt rustet for fremtiden.

 

 

I løpet av dagen fikk deltakerne mulighet til å bygge nettverk med kolleger, utveksle ideer og få verdifull innsikt som vil forme organisasjonens strategier for fremtiden. Dagen bød på et variert utvalg av økter, blant annet:

  • Makroøkonomisk oppdatering: Globale og europeiske økonomiske trender
  • Utforsk det fremtidige forretningslandskapet og effekten av kunstig intelligens
  • API-er som et middel til å skape verdi i risikostyringen
  • Fremtiden for digitalisering, analyse og innsikt i vellykkede virksomheter
  • Experians kundepanel om svindel, innovasjon og teknologi i bank- og finanssektoren
  • AI hos Experian
  • How to Lead the Future

For å få et innblikk i stemningen og høydepunktene fra dagen, kan du se alle øktene nedenfor. Nok en gang vil vi takke alle deltakerne, foredragsholderne og partnerne våre for å ha gjort Experian Innovation Summit 2024 til et minneverdig og innflytelsesrikt arrangement. Følg med for oppdateringer om kommende arrangementer og muligheter til å fortsette samtalen om innovasjon og teknologi.

Makroøkonomisk oppdatering: Globale og europeiske økonomiske trender

Andy Wills, Chief Data Officer, Experian Northern Europe.

Hold deg oppdatert på globale og europeiske økonomiske trender med Andy Wills, Chief Data Officer hos Experian Northern Europe. Få verdifull innsikt i makroøkonomiske oppdateringer og deres innvirkning på forretningsstrategier i dagens sammenkoblede verden.

Utforsk det fremtidige forretningslandskapet og effekten av kunstig intelligens

Bjarne Corydon, CEO & Chefredaktør, Dagbladet Børsen. 

Bjarne Corydon, sjefredaktør i Børsen, gir innsikt i det skiftende forretningslandskapet og undersøker den dyptgripende innvirkningen kunstig intelligens har. Bli med når han utforsker hvordan kunstig intelligens omformer bransjer og strategier for fremtiden.

API-er som et middel til å skape verdi i risikostyringen

Herman Peeters, Principal Consultant, Experian Netherlands.

Oppdag hvordan API-er endrer strategiene for risikostyring i finanssektoren. Herman Peeters deler innsikt om hvordan API-er kan utnyttes for økt verdi og sikkerhet.

Fremtiden for digitalisering, analyse og innsikt i vellykkede virksomheter

Jesper Ratza, Group CEO & Founder Auction Group A/S.

Utforsk fremtiden innen digitalisering, analyse og forretningsinnsikt med Jesper Ratza. Lær hvordan innovative strategier omformer vellykkede organisasjoner.

Experian kundepanel om svindel, innovasjon og teknologi i bank- og finanssektoren.

Paneldiskusjon med bransjeledere fra Experian Nordics, in3, NOBA Bank Group og Danske Bank. Få verdifull innsikt i forebygging av svindel, teknologisk innovasjon og strategiske initiativer som former bank- og finansbransjen.

Bo Rasmussen, Chief Commercial Officer, Experian Nordics
Nick Baak, COO, In3
Markus Kirsten, Group Director of Credit Risk & Analytics, NOBA Bank Group
Jacob Carlstedt, Head of Personal Customers, Credit & Risk Management, Danske Bank

AI hos Experian

Utforsk den transformative rollen AI spiller hos Experian, som driver innovasjon og forbedrer datadrevne løsninger for å møte de skiftende behovene i bransjen.

Buse Hanci, Analytics Lead Nordics, Experian
Benidine De Kock, Analytics Team Lead, Experian
Leandro Guerra, Head of Data Science and Analytical Platform EMEA & APAC, Experian

Leading the Future

Anne Skare Nielsen, Futurist & Author.

Anne Skare Nielsen inspirerer med sitt foredrag om å lede fremtiden. Dykk ned i tankesettet om endring og innovasjon for å navigere i morgendagens utfordringer.