Maj 2021 | Konkursanalyser | Konkursanalyse

Ny analyse fra Enento Group og Experian viser, at tendensen med faldende konkurser i Norden fortsætter i første kvartal 2021.

Data fortæller os, at der ikke kan ses nogen konkursbølge i noget nordisk land. Den eneste undtagelse er Danmark, hvor konkurser er steget med 142% (sammenlignet med 2020), men årsagen til dette er desværre forsinkelse i behandlingen af ​​konkurser, og konkurserne kom fra virksomheder med meget begrænset eller ingen aktivitet, og vi er nu ser eftervirkningerne. Ny analyse fra Enento Group og Experian viser, at tendensen med faldende konkurser i Norden fortsætter i første kvartal 2021.

Enento Group og Experian har analyseret og opsummeret konkurserne for 1. kvartal 2021 for Danmark, Norge, Finland og Sverige og sammenlignet dataene fra 1. kvartal 2020 samt 1. kvartal 2019 – inden verdens skiftende pandemi. Resultatet er ens i alle nordiske lande – konkurser fortsætter med at falde.

Læs hele den nordiske konkursanalyse

Hent konkursanalysen