Maj 2022 | Experian Talks |

Er du nysgerrig i at forstå hvad der foregår i Kriminalforsorgen og hvilke kæmpe udfordringer, der arbejdes med lige nu?

Som nyudnævnt direktør for Kriminalforsorgen, tilbage i juli 2020, udtalte Ina Eliasen sig til Fængselsforbundet. ” Kriminalforsorgen er nok den del af straffekæden, man hører mindst om. Det er vigtigt for både om- verdenen og os selv, at vi får en tydelig plads på samme måde som politi, anklagemyndighed og domstole.”

Vi er altid interesserede i spændende og inspirerende lederprofiler i Experian Talks studiet, og derfor greb vi muligheden og inviterede Ina Eliasen, ind til vores Experian Talks med vores medværter, Bo Rasmussen, Chief Customer Officer, og Jakob Færgeman, Chef Konsulent, for at forstå mere omkring den transformation som Ina er i gang med at skabe, påvirke og udrulle i Kriminalforsorgen.

I løbet af vores Talks, vil du få indsigt i både ledelsesmæssige udfordringer, sejre, høre om hvilken rolle data spiller for at skabe fokus i samfundet og hos politikerne, isærdeleshed på antallet af ansatte versus indsatte. Du vil også få én eksklusiv fortælling fra Ina Eliasen fra sin tid som Fængselsdirektør for Vestre Fængsel og hvordan hun endte med at redde en indsat ud af en ekstremt farlig situation.

Lyt og se med i 20 inspirerende minutter og få indblik i en lidt anderledes verden end mange af os fra det private forretningsliv bevæger os rundt i.