Mar. 2024 | Nyheder |

Hvad kendetegner i dine øjne en dygtig topchef og har det ændret sig de seneste 20 år? Det spurgte vi Niels Lunde, om i denne udgave af Experian Talks. Niels er Chefredaktør hos Børsen og er toneangivende indenfor medieverden med skarpe iagttagelser på, hvad der rør sig i det danske erhvervsliv. 

Niels deler ikke kun sin unikke indsigt i erhvervslivet, men tager os også med bag kulisserne af hans populære podcast “Topchefernes Strategi”, der netop har rundet over 2 millioner downloads! I episoden udforsker vi en bred vifte af emner, herunder ledelse, AI og Niels’ tanker om, hvad der karakteriserer en dygtig topchef, og hvilke topchefer vi skal holde øje med det næste år. Vi talte også om udfordringer og muligheder ved indførelsen af AI.

Hvad kan du forvente:

  • Dygtige Topchefer: Niels deler karakteristika ved dygtige topchefer og de største positive overraskelser fra hans mange interviews med topcheferne.
  • Udsigt mod Fremtiden: Vi dykker ned i Niels’ syn på, hvilke topchefer der er værd at holde øje med det kommende år.
  • AI i Erhvervslivet: Niels deler indsigt i, hvor langt vi er i Danmark med at omfavne AI i topledelsen og udfordringerne ved denne udvikling.
  • Mediebranchen og AI: Hvordan påvirker AI medieverdenen, og hvordan bevarer den ægte Niels Lunde sin relevans i en AI-domineret tid?

🎙️ Spændende Nyhed! Experian Talks er nu også tilgængelig som Podcast!

Vi er begejstrede for at annoncere, at du nu kan nyde alle vores dybdegående samtaler og inspirerende indsigter som podcast!
Med Experian Talks Podcast kan du lytte til vores eksklusive samtaler med førende erhvervsprofiler, uanset hvor du er og når det passer dig bedst. Få indsigt i aktuelle emner og spændende tendenser inden for erhvervslivet, og bliv inspireret til at tage din egen karriere til nye højder!
Abonner på Experian Talks Podcast, og gå ikke glip af de seneste episoder og værdifulde indsigter. Tilgængelig på alle førende podcastplatforme!

Episoden varer ca. 20 minutter, og er fyldt med indsigt, der kan inspirere og udfordre din forståelse af erhvervslivet og teknologiens rolle.

Se og lyt med. Det er alt andet end kedeligt.