Jul. 2024 | Nyheder |

I dagens digitale landskab står virksomheder over for et stigende antal komplekse trusler, som kan have alvorlige konsekvenser for både økonomi og omdømme. Digital svindel er en af de største udfordringer, virksomheder står overfor i dag.

Med den øgede brug af teknologi og digitalisering i næsten alle aspekter af erhvervslivet, bliver det stadig lettere for svindlere at udføre avancerede angreb.

Vores seneste rapport, “Defeating Fraud – AI as the Guardian at the Gates of Digital Business,” præsenterer resultaterne af en omfattende undersøgelse blandt over 300 seniorledere fra finans-, tele- og eCommerce-sektoren på tværs af Europa. Rapporten afslører, at kunstig intelligens (AI) spiller en dobbelt rolle i kampen mod digital svindel. AI har nemlig på én gang sænket de tekniske færdigheder, der kræves af digitale svindlere, samt øget kompleksiteten i de angreb, der udføres. Dette betyder, at mens AI er ansvarlig for udbredelsen og kompleksiteten af digitale angreb, er det samtidig også det mest effektive værn mod svindlerne.

5 typer af digital svindel der vinder frem

Hvad kan du forvente at finde i rapporten?

Den stigende digitalisering har ikke kun gjort det nemmere for svindlere at operere, men har også øget professionalismen og kompleksiteten af deres metoder. Derfor er det afgørende, at virksomheder er opmærksomme på de forskellige typer af digital svindel, og hvordan de bedst kan beskytte sig mod disse trusler.

Indgående analyse af 5 fremtrædende typer af digital svindel
Få indsigt i de nyeste og mest udbredte svindelmetoder, der truer virksomheder i dag.

Kunstig Intelligens er som et tveægget sværd
Forstå hvordan AI både kan lette og komplicere svindlernes arbejde – og hvordan det samtidig kan være din bedste forsvarsmekanisme.

Praktiske Råd og Løsninger
Lær konkrete strategier og teknologiske løsninger, der kan hjælpe dig med at beskytte din virksomhed mod de mest avancerede svindelangreb.

Hent rapporten og kom et skridt foran svindlerne og forstå de nyeste trusler, og hvordan du effektivt kan imødegå dem.

Lad ikke din virksomhed blive et let mål for svindlere. Hent vores rapport og få den nødvendige viden til at styrke din sikkerhedsstrategi. Indtast dine oplysninger nedenfor og få adgang med det samme, så du kan begynde at beskytte din virksomhed med de nyeste indsigter og anbefalinger.

 

Loading...

Hent rapporten: 5 typer af digital svindel der vinder frem

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.

Would you like to hear from us?