Sep. 2024 | Events |

I en verden, hvor hurtige og præcise beslutningsprocesser er afgørende for virksomheders succes, bliver automatisering og brugen af Open Banking-data stadig vigtigere. I vores seneste webinar dykkede vi ned i, hvordan virksomheder kan optimere deres kredit- og kreditværdighedsvurderinger ved hjælp af moderne teknologi.

Her er nogle af de vigtigste pointer fra webinaret, som kan hjælpe dig med at forstå, hvordan automatisering og transaktionsdata kan forbedre din virksomhed, selv hvis du ikke deltog:

1. Effektivisering gennem automatisering

Mange virksomheder oplever, at deres beslutningsprocesser omkring kreditvurdering er langsomme og manuelle. Med automatiserede løsninger kan du fjerne mange af de tidskrævende trin. Ved at bruge realtidsdata fra sikre datakilder kan beslutninger træffes på få sekunder – uden at skulle indsamle og gennemgå en masse dokumenter manuelt. Når det så er sagt, skal der naturligvis altid være et manuelt step når vi taler kreditværdighedsvurderinger.

2. Open Banking som en gamechanger

Open Banking gør det muligt at hente relevante finansielle data direkte fra kundernes bankkonti – med deres samtykke naturligvis. Dette gør det muligt for virksomheder at få en langt mere præcis indsigt i kundens økonomiske situation, hvilket kan reducere risikoen ved udlån og øge godkendelseshastigheden. En automatisk beregning af rådighedsbeløb kan være afgørende for at træffe hurtige, velinformerede kreditbeslutninger.

3. Overholdelse af regulatoriske krav

Med de stadigt stigende krav fra myndigheder som Finanstilsynet, er det vigtigt, at virksomheder sørger for at følge alle retningslinjer for kreditvurdering og hvidvaskkontrol. Automatiserede systemer, som Experian Credit Board, sikrer, at alle processer er i overensstemmelse med reglerne – uden at gå på kompromis med kundeservicen.

Se eller gense webinaret

Hvis du vil dykke endnu dybere ned i, hvordan disse teknologier kan anvendes i praksis, kan du se en optagelse af webinaret nedenfor. Her viser vi, hvordan Experians løsninger hjælper virksomheder med at optimere kreditvurderinger, overholde regulatoriske krav og forbedre deres konkurrenceevne.

Denne indsigt kan hjælpe din virksomhed med at tage de næste skridt mod en mere effektiv, sikker og digital fremtid.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om Credit Board.
Du kan også læse mere om løsningen lige her