Feb 2022 | Kundecase | Kundecase

Front Payment er et relativt ungt fintech selskap som leverer betalings- og finansieringstjenester til forskjellige sektorer/bransjer. I dag har de fokus på helsebransjen. Front Payments har som mål er å levere forenklede system som gjør at kunder sparer administrativ arbeid slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet. Front Payments henter ut løpende ordre fra sine kunder via integrasjoner mot deres system. Ordrene prosesseres via Front Payments fleksible mobile betalingsløsninger der sluttkundene kan velge om de vil betale via kort, Vipps eller be om faktura. Våre kunder får daglige oppgjør for gårsdagens omsetning og vi bokfører i tillegg transaksjonene i regnskapet for dem slik at kundene ikke sitter igjen med manuelle prosesser i ettertid.

Vi i Experian er stolte av å få samarbeide med et fremoverlent og nytenkende selskap, der vi bidrar med å redusere risiko for tap ved å levere et godt datagrunnlag som fører til effektive og riktige beslutninger.

Vi spurte Front Payment hvorfor de valgte Experian som samarbeidspartner og hvilke forventninger de har for 2022.

 

Hvorfor valgte dere Experian som samarbeidspartner?

Vi valgte Experian både på grunn av vilkår, men også på grunn av fleksibiliteten i henting av viktig beslutningsgrunnlag. Vi har valgt en modell der beslutningen om kreditt tas i vårt system basert på vår egen data og innhentet data fra Experian.

 

Hvilken verdi tilfører Experian bedriften din?

Experians datagrunnlag er med på at våre systemer kan ta lynkjappe beslutninger om tildelt kreditt, som igjen er med på å redusere vår risiko for tap.

 

Hvordan spiller data en viktig rolle i din bedrift?

Data fra Experian spiller en kritisk rolle i vår bedrift, da tapsrisiko er vår største finansiell risiko og det viktigste nøkkeltallet for oss å overvåke kontinuerlig.

 

Hvilke forventninger har Front Payments 2022?

Front Payment er et ungt selskap, men har inngått flere spennende avtaler som vi materialisere seg i 2022. Vi ser for oss en god økning i 2022 og vil forhåpentligvis ansette mange nye dyktige kollegaer.