Nov 2022 | Analytics Academy |

Experian har utviklet AI- og ML-modeller for kortfattede resultatforklaringer. Hvilket i praksis betyr at bedrifter får tilgang til en rekke avanserte metoder innenfor et forståelig og transparent rammeverk. AI- og ML-rammeverket er skalerbart og enkelt å tilpasse den enkelte bedrifts behov.

En kort, men samtidig omfattende, valideringsrapport lar deg enkelt implementere modellene, samt identifisere eventuelle hull i modelleringstilnærmingen, sier Gerrit Bekker i Experian.

Experian hjelper kundene med å innovere bruken av data- og analyseverktøy. Med bruk av kunstig intelligens og maskinlæring, får bedrigen forutsigbare modeller for å sikre tilgang til korrekt innsikt for å støtte oppom bedriftens strategi.

Er du interessert i kunstig intelligens og maskinlæring?

Ja, jeg vil gjerne høre mer