Mar 2023 | Analytics Academy |

I en verden der data er grunnlaget for enhver beslutning, er innsikt viktigere enn noen gang. I denne episoden snakker vi om hvordan Experian bruker nyskapende og avanserte verktøy for å øke forutsigbarheten til matematiske modeller for å hente ut mer informasjon fra allerede tilgjengelige data.

Ingeniører og teknologier i hele verden forsøker å hente ut så mye informasjon fra data som mulig ved hjelp av nye metoder. Hvilket gir mer nøyaktige fremtidsprognoser. Experian har utviklet en metode der variablene kombineres før de implementeres i statistiske modeller – Automatic Feature Generation.

– Data er kun nyttig når eksperter bruker velprøvde metoder for bruk og analyse, sier Christopher Kadow i Experian.

Experian sin algoritme Automatic Feature Generation gir en mer nøyaktig fremtidsprognose.

 

Er Experian Automatic Feature Generation interresant for deg?

Kontakt oss her