Nov 2021 | Nyheter |

I dette webinaret diskuterer vi resultatene fra vår siste Open Banking-undersøkelse som involverer mer enn 100 kunder fra 5 europeiske markeder innenfor bransjer som bank og finans, telekommunikasjon, forsikring og e-handel. Studien ble utarbeidet med tanke på bedre å identifisere behov og prioriteringer knyttet til PSD2.

Resultatet av undersøkelsen bidrar til å forstå hvor bedrifter ser de største mulighetene og utfordringene ved Open Banking.

Fra et dataperspektiv  diskuterer vi hvordan Open Banking øker tilgangen til bank- og transaksjonsdata betydelig, og hvilke muligheter dette innebærer. Men hvordan utnytter du all tilgjengelig informasjon om kunder og deres transaksjonsdata slik at du kan levere en bedre og mer tilpasset brukeropplevelse samtidig som du forbedrer forretningsinnsikten din?

Se webinaret ovenfor, hvor Experian-eksperter vil gi deg en solid forståelse av Open Banking-muligheter i dag og i fremtiden.

I dette webinaret får du innsikt i:

Mulighetene og utfordringene ved Open Banking
Verdien av Open Banking fra et kundeperspektiv
Rundebordsdiskusjon: Open Banking Across Europe

NB: Vær oppmerksom på at webinaret er på engelsk