Dec. 2019 | Events | Experian Learning Day

Experian Learning Day er vores formiddagsarrangement for alle kunder, som gerne vil inspireres henover en effektiv formiddag, hvor vi samler fageksperter og hjælper dig med at takle dine udfordringer på tværs af hele din kunderejse. Dagen er inddelt i varierede sessioner for at give dig muligheden for at skræddersy din dag til dine behov, så du kun deltager i de sessioner, som passer dig.

Du kan dykke dybere i dagens emner og læse mere nedenfor.

Onboarding: Fra timer til sekunder – fremtiden for digital onboarding er her

At få dine kunder ombord, især via digitale ruter, er en høj prioritet for virksomheder i dag.

Ved at starte onboarding-processen med effektiv kundeidentifikation, kan du maksimere konvertering og oprette forbindelse til kunder, der er mest sandsynlighed for ønsker at interagere med dig. Du kan derefter bruge dine omni-kanalfunktioner til at nå de rigtige kunder med det rigtige produkt til det rigtige tidspunkt med et problemfrit og standardiseret serviceniveau på tværs af alle kanaler.

En god onboarding-proces involverer også muligheden for at kombinere ikke-traditionelle datakilder, såsom kundetransaktionsbaserede bankdata, med kreditdata og andre vigtige datakilder for at kvalificere kunder og gøre processen meget hurtigere og lettere.

Denne session vil dække, hvordan du automatiserer dine kreditbeslutninger og fremsætter konsistente kreditanbefalinger i realtid. Se nærmere på, hvordan du kan sikre et bedre risikobillede af kunden, og hvordan du som virksomhed kan reducere omkostningerne ved at automatisere kreditbeslutninger, der muliggør behandling af flere søgninger end en manuel proces. Dette vil også forbedre den samlede kundeoplevelse gennem hurtige og konsistente kreditanbefalinger.

Customer Management: Få det maksimale ud af dine kundeinteraktioner med data og indsigt

Data og analyse giver mange muligheder for bedre at forstå dine kunder.

Gennem AI kan du indsamle og analysere store mængder data ikke kun hurtigere, men på et niveau, der giver dig større indsigt i dine kunder end nogensinde før.

Dårlig kundestyring skaber omkostninger i form af tabt salg og muligheder. Dette forklarer, hvorfor det er højt på dagsordenen at have god kundeindsigt. Kundeadministration handler om at skabe gode kundeoplevelser, øge salg og salgsmuligheder, reducere churn og tage bedre beslutninger i hele kundeforholdet.

Denne session vil handle om netop det. Hvordan kan virksomheder i dag skabe et komplet billede af kunden, så du kan skabe en god kundeoplevelse og øge værdien af ​​eksisterende kundeforhold. Det er vigtigt at identificere den optimale handling for de enkelte kunder for at give den bedst mulige kundeoplevelse og ikke gå glip af mistede muligheder.

Collections: Datadrevne beslutninger i indrivelsesprocessen

Hver interaktion med en kunde er din mulighed for at styrke kundeforholdet. Det gælder også, når det kommer til inddrivelse og inkasso. Et ubetalt lån eller en regning kan skyldes at din kunde var glemsom, eller at de står overfor reelle økonomiske vanskeligheder. At kende forskellen er vigtig for at afgøre, hvad der er det rette handlingsforløb for din kunde. Experian hjælper dig med effektivt at inddrive gæld og samtidig sikre at det langsigtede kundeforhold opretholdes.

Så hvordan kan du effektivisere inkassoprocessen og maksimere gældsindrivelse ved hjælp af datadrevne beslutninger? Ved at kombinere data fra flere kilder sørger du for at du sidder med fuldstændig og nøjagtig inkassodata, så du kan træffe beslutninger på det rigtige grundlag.

Denne session vil afdække, hvordan du effektiviserer inkassoprocessen og maksimerer gældsinddrivelsen gennem datadrevet beslutningsstøtte.

Beskyt din forretning: Bekæmp svindel – aldrig sikrere end det svageste led

Online svindel er fortsat en stigende trussel på tværs af virksomheder og forbrugere. Som nye svindeltendenser vinder frem ser vi truslerne blive større og udfordringerne eskalere, ifølge vores egne undersøgelser blandt 700 CXO’s og senior beslutningstagere. Svindlerne er smarte, innovative og skruppelløse.

Hele 40% af danske SMV virksomheder ser cyberangreb som en trussel1, men har ikke lagt en egentlig beskyttelsesplan. Du er derfor nødt til at være på forkant med udviklengen og være i besiddelse af den nyeste viden for at kunne sikre dig selv og dine kunder.

I denne session lærer du, hvordan din organisation kan komme på forkant af svindlerne og mindske risikoen for svindel via en struktureret platforms-strategi.

Compliance: Implementer en effektiv compliance strategi med kunden i fokus

Alle brancher oplever stigende regulering på tværs af forretningsområder. I banksektoren hedder det IRB og IFRS9, indenfor revision, leasing og advokathuse er det i stedet Anti Money-Laundering og KYC-processer. Så hvordan håndterer du den stigende kompleksitet af compliance på tværs af regulative områder?

I denne session viser vi dig hvordan du kan simplificere din compliance og Know-Your-Customer-processer ved hjælp af digitaliserede processer og nyeste teknologi.

Vækst og innovation

Som følge af den digitale revolution er konkurrence blevet en endnu større udfordring end hidtil og evnen til at innovere er blevet en nøgleegenskab for virksomheder, i jagten på at øge markedsandele og for at sikre vækst.

I denne kontekst er din virksomheds evne til at udnytte jeres fulde datapotentiale en afgørende faktor. Ved at kombinere egne data med nye, alternative datakilder åbner du op for helt ny indsigt og nye muligheder.

I denne session dykker vi ned i en serie af case studies, og viser dig best practice på, hvordan du udnytter de nye, innovative advanced analytics metoder.

Fra data til handling

Tænker du ofte på, hvor data kommer fra, hvordan det valideres og hvorledes dette bliver til indsigt hos dig?

Kom og hør en gennemgang fra rå data til valideret data i de systemer du benytter via Experian.

Alt fra regnskabsdata til omfanget af negative betalinsanmærkninger bliver gennemgået, samt en opsummering af de løsninger som kan benyttes til forskellige formål.