Nov. 2021 | Events |

I dette webinar vil vi diskutere resultaterne fra vores seneste Open Banking undersøgelse, der involverer mere end 100 kunder fra 5 europæiske markeder og brancher som bank- og finans, tele, forsikring og e-handel. Undersgøelsen blev udarbejdet med henblik på, bedre at kunne afdække behov og prioriteter i forbindelse med PSD2.

Resultatet af undersøgelsen hjælper med at forstå, hvor virksomheder ser de største muligheder og udfordringer ved Open Banking.

Vi vil ud fra et dataperspektiv snakke om, hvordan Open Banking øger adgangen til bank- og transaktionsdata markant, og hvilke muligheder det medfører. Men hvordan udnytter man al den tilgængelige information om kunderne og deres transaktionsdata, så man kan levere en bedre og mere kundetilpassede brugeroplevelse og samtidig forbedre ens forretningsindsigt?

Se webinaret ovenfor, hvor Experian eksperter vil give dig en solid forståelse af Open Banking-mulighederne i dag og i fremtiden.

På dette webinar får du indsigt i:

  • Mulighederne og udfordringerne ved Open Banking
  • Værdien af ​​Open Banking fra et kundeperspektiv
  • Rundbordsdiskussion: Open Banking Across Europe

NB: Bemærk at webinaret er på Engelsk