Jun. 2023 | Events | Webinar

Data er og bliver en endnu mere afgørende ressource end tidligere, og evnen til at opbygge prædiktive og robuste analytiske modeller er en af nøglerne til at holde sig foran konkurrenter. Derfor vil vi gerne invitere dig til webinar om netop dette.

Den 31. maj afholdte vi et webinar om, hvordan virksomheder og deres kunder kan drage fordel af nemt og hurtigt at kunne bygge forudsigelige og robuste analytiske modeller og vedligeholde dem. I løbet af webinaret dykkede Experians machine learning & modeling experts, Leandro Guerra, Head of EMEA Data Science og Christopher Kadow, Data Modeler, dybt ned i use cases, der fremhævede, hvordan løsningen “Convex” udnytter datavidenskab, maskinlæring, modellering og automatisering.

Det var ikke blot være en produktpræsentation – nærmere en demonstation om, hvordan du kan tage din virksomhed til næste niveau. Du får indsigt, der giver dig mulighed for at træffe kritiske beslutninger i de øjeblikke, der betyder noget for din virksomhed.

Se en optagelse af webinaret for at få en dybere forståelse af, hvordan denne kode-fri maskinlæringsplatform kan hjælpe jer med at spare tid, ressourcer og mindske risikoen med intelligente analyser, modellering og automatisering.

Gå ikke glip af muligheden for at lære mere om Experian Convex, og hvordan det kan hjælpe dig med at bekæmpe svindel. Se webinaret i dag!

Loading...

Udfyld venligst formularen for at se webinaret

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.

Would you like to hear from us?

 

Vil du vide mere om Convex? Kontakt os her!