Mar. 2021 | Events | Experian Learning Day

Vi er glade for endnu engang at kunne afholde Experian Learning Day! Dette års arrangement bliver afholdt digitalt og finder sted den 16. marts fra 09:00 – 12:30.

Experian Learning Day er din mulighed for at få ny indsigt fra førende eksperter indenfor data og kredit. Deltag i en inspirerende formiddag og hør, hvordan du kan tilføje ekstra værdi til din kunderejse, mens du holder både kundeoplevelse og kundetilfredshed i fokus. Baseret på den feedback, vi har modtaget fra tidligere arrangementer, har vi struktureret en dag omkring branchespecifikke emner, der er højt på dagsordenen for vores kunder og partnere.

Deltag i en tilpasset breakout til din branche! 

Udover dagens keynote præsentationer vil dagen samtidig give dig målrettede breakouts, som er tilpasset med den nyeste indsigt indenfor kreditgivning og brugen af data, som er mest relevant i din branche. Under hver breakout-session vil vi dykke ned i en række udfordringer og tendenser i branchen, og komme med forslag på, hvorledes du kan reagere på disse udfordringer især under en pandemi.

Læs mere om Experian Learning Day og tilmeld dig her