Er det stigende antal misligholdte lån i de danske bankers SME-porteføljer det seneste år et fingerpej om kommende konkurser? Eller har Covid-19 været tangent til konkursstigninger? Hvad er effekten på forbrugeradfærd på tværs af sektorer?  Det ser vi nærmere på i denne nyeste udgave af vores Market Impact Report for april 2021.

Pandemiens økonomiske konsekvenser er så småt begyndt at kunne ses på både makro- og mikroniveau.

Vi er begyndt at se tendenser, der er indikative for nye mønstre i kreditsektoren og kunne være tidlige indikatorer for, hvad der kommer i løbet af de næste par måneder. Data viser samtidig, at visse sektorer har en opsvingstendens. På den anden side har nogle virksomheder stadig et godt stykke vej foran sig til at restituere og komme ovenpå igen, og vi forventer, at det større økonomiske opsving kommer i 2022.

På forbrugerssiden har danskernes kreditaktivitet i marts 2021 oversteget det samme niveau for året før.

Hent Market Impact rapporten for april 2021 her

Hent rapporten