Okt. 2022 | Nyheder |

Vi oplever for tiden en del henvendelser fra forbrugere som gør os opmærksomme på at de modtager opkrævninger fra bilvurderingshjemmesiderne www.bilm.dk  og www.bilerprise.com

Firmaet anvender RKI inkassopartnerlogo i deres opkrævning, men vi skal gøre opmærksom på, at dette firma IKKE har en aftale med RKI/Experian og derfor IKKE kan foretage en indberetning til RKI som led i deres inddrivelsesproces.

Vi henviser i øvrigt til forbrugerombudsmandens tidligere udtalelse om bilvurderingshjemmesider nedenfor: https://www.forbrugerombudsmanden.dk/nyheder/forbrugerombudsmanden/pressemeddelelser/2022/forbrugerombudsmanden-advarer-igen-mod-bilvurderingshjemmesider/

Vores Forbrugerservice er klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål. Forbrugerservice kan kontaktes  via e-mail dk.debitorservice@experian.com eller på telefon 87 46 56 56 mellem kl. 10 og 12.