Oca 2021 | Case Study | Case Study

Experian bilgi birikimi ve platformlarıyla, Garanti BBVA’nın zorlu bir IFRS9 projesini kısa süre içinde başarıyla tamamlamasını sağlayarak, hem milyonlarca banka müşterisinin hem de bankanın yasal riskten korunmasına yardımcı oldu. Proje sayesinde, Garanti BBVA artık 8,5 milyonun üzerinde müşterisinin 15 milyonun üzerinde hesabı için gerekli IFRS9 hesaplamalarını, günde sadece 4 saat gibi kısa bir sürede tamamlayabiliyor.

Garanti BBVA Karar Sistemleri İş Geliştirme ve Optimizasyon Yöneticisi Şahan Elaldı proje ile ilgili şunları söyledi: “Experian Türkiye’den destek alarak yaptığımız IFRS9 projesinin bankamıza sağladığı çıktılarından oldukça memnunuz. Experian danışmanlık ekibinin uzmanlığı ve bilgi birikimi, Garanti BBVA tecrübesi ile birleşerek yüksek hedeflerimiz ve beklentilerimize hızla ulaşmamızı yardımcı oldu. Özellikle 4 saatlik bir süre içinde toplam 8,5 milyon müşterinin 15 milyonun üzerinde hesabı üzerinde çalışarak gerekli hesaplamaları günlük ve ölçeklenebilir şekilde yapabiliyor olmak bizler için çok kıymetli. PowerCurve platformu, hem geliştirme aşamasında sağladığı esneklik, hem de uygulama aşamasında sağladığı yönetilebilirlik ve veri işleme hızında çok iyi performans göstererek mükemmel sonuçlar elde etmemizi sağladı, bu da milyonlarca müşterimizin ve Bankamızın olumsuz risklerden korunmaya devam etmesini sağlıyor.”

Proje çıktılarına ulaşmak için hemen aşağıdaki formu doldurun.

Loading...

Hemen İndir

Experian pazarlama iletişimlerine kayıt yaptırarak en son araştırma, haber ve web seminerlerine davetiye alabilirsiniz. Experian olarak geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine sahip olmamıza rağmen, size yalnızca iş alanınızla ilgili olduğunu düşündüğümüz iletişimleri göndermek için elimizden geleni yapacağız. Fikrinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Would you like to hear from us?