Haz 2021 | Uncategorized |

Dijital kanal mecrasında müşterilere sunulacak içeriklerin akıllı ve analitik yaklaşımlar ile yönetimi

Dijital kanaldan yapılan işlem türlerinin çeşitliliği her geçen gün artmaktadır. Dijital kanal, maliyet etkinliğinin yanı sıra müşteri kullanımı nedeniyle kurumlar için önemli bir iletişim kanalı haline gelmiştir. İletişim türleri, müşteri kazanımı, bilgi güncellemeleri, pazarlama faaliyeti, erken uyarıi tahsilat bildirimleri gibi farklı kullanım amaçlarına hizmet etmektedir.

Optimizasyon çözümü, dijital kanal yoluyla müşterilere sunulacak kampanya ve bilgilendirme gibi içeriklerin akıllı bir şekilde analitik yaklaşımlar ile otomatik olarak yönetilmesine yardımcı olmaktadır.

Bu akıllı yapı, kurumların manuel müdahalelerini minimum düzeyde tutarken, değeri ölçülebilen ve ölçülemeyen içeriklerin en ideal şekilde sunulmasını sağlamaktadır. Optimizasyon çözümü, hangi içeriğin ne zaman müşteriye sunulacağına karar verirken kurumların iş kısıtları doğrultusunda hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Sunduğumuz çözümle ilgili daha fazla bilgi almak için hazırladığımız ürün sayfasını hemen indirin.

Loading...

Hemen İndir

Experian pazarlama iletişimlerine kayıt yaptırarak en son araştırma, haber ve web seminerlerine davetiye alabilirsiniz. Experian olarak geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine sahip olmamıza rağmen, size yalnızca iş alanınızla ilgili olduğunu düşündüğümüz iletişimleri göndermek için elimizden geleni yapacağız. Fikrinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Would you like to hear from us?