Mar 2021 | Uncategorized |

Türkiye Finans, akıllı ve ölçeklenebilir karar stratejileri yürütmek için makine öğrenimi ve yapay zeka tekniklerini kullanarak onaylanan tüketici kredi oranını %19 artırırken, beklenen batık kredi riskini %17 azalttı.

Türkiye Finans Krediler Grubu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ertürk, projeye ilişkin şunları söyledi: “Experian ile birlikte tamamladığımız projemizde akıllı ve ölçeklenebilir karar stratejileri yürütmek için makine öğrenimi ve yapay zeka tekniklerini kullanarak onaylanan tüketici kredi oranını %19 artırırken, beklenen batık kredi riskini %17 azaltmayı başardık. Bu proje yardımıyla, stratejilerimizi yeni pazar trendlerine uyacak, yükselen risk ve büyüme hedeflerini karşılayacak şekilde artık daha iyi uyarlayabiliyoruz. Bu; mevcut müşterilerimizi riskten korurken aynı zamanda kredilerimiz büyütmeye, daha fazla pazar payı kazanmamıza katkı sağlayacaktır.”

Proje çıktılarına ulaşmak için hemen aşağıdaki formu doldurun.

Loading...

Hemen İndir

Experian pazarlama iletişimlerine kayıt yaptırarak en son araştırma, haber ve web seminerlerine davetiye alabilirsiniz. Experian olarak geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine sahip olmamıza rağmen, size yalnızca iş alanınızla ilgili olduğunu düşündüğümüz iletişimleri göndermek için elimizden geleni yapacağız. Fikrinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Would you like to hear from us?